Zulhuzaimy Bercerai Dengan Isterinya kerana Cinta Cyber?Melalui emel yang dikirim oleh salah seorang pembaca MH,Zulhuzaimy dikatakan telah menceraikan Isterinya.

Zulhuzaimy telah dihubungi untuk mendapatkan penjelasan,tp gagal.Jadi sebagai alternatif,isterinya seorang Pramugari Penerbangan Negara kita,berjaya dihubungi dan beliau menafikan khabar mereka telah bercerai..

Namun di dalam sumber-sumber internet yang lain pula ada yang menyatakan bahawa Zul bercerai dengan isteri kerana bercinta melalui facebook dengan seorang perempuan yang sbenarnye menyamar..

berikut adalah sedikit keratan dari gossip tersebut.

"Al-kisahnya Zul Huziamy mula menyertai Facebook kerana ingin mendekati peminat & mengenali mereka dengan lebih rapat.

Namun satu tragedi cinta berlaku selepas Zul Huzaimy berkenalan dengan sorang gadis yang menggunakan nama Aleesya Sofea dalam Facebook tersebut.
Dek kerana terpikat akan rupa paras melalui gambar Facebook sahaja, Zul Huzaimy sudah jatuh hati & sanggup bergayut berjam-jam melalui telefon setiap hari.

Gadis Facebook ini mendakwa yang beliau merupakan seorang doktor bertugas shift yang ada kaitan dengan kerabat Johor. Masih, mempunyai masa untuk melayan Facebook 24 jam.

Lebih menambahkan sadis, mereka berdua ini tidak pernah berjumpa namun Zul Huzaimy di’katakan tidak teragak-agak melepaskan lafaz cerai kepada isteri kerana mahu mulakan hidup baru dengan gadis Facebook tersebut.

Isteri Zul Huzaimy tanpa berlengah cuba mencari siapa gerangan sebenar gadis ‘fantasi’ yang telah meruntuhkan rumahtangga beliau. Hasil kerjasama rakan-rakan, satu nama timbul dalam database sebuah syarikat telekomunikasi.

Gadis Facebook idaman Zul Huzaimy itu rupa-rupanya bernama Azlina Jahagir Khan yang sekarang ini menetap di Kota Bharu, Kelantan. Sedih bukan?

Gadis Facebook ini juga tanpa segan silu meminjam gambar anak Zul Huzaimy, Awal Haziq untuk di’letakkan dalam profile Facebook beliau.

Berita terbaru yang di’terima menyatakan isteir Zul Huzaimy telah membuat satu laporan polis berkenaan kelakuan bekas suami yang suka merosakkan & mencuri harta benda milik beliau."


0 comments:

Post a Comment