cerita hangat :Fantasi seorang lelaki melalui email

ok la yer.. aku ni tak tahu lagi nak panggil kau apa.. kau tak kasi tahu aku pulak nama kau aapa..


aku rasa ntah bila lagi la aku dapat buat cerita2 cam ni kat kau dan nak balas email kau panjang2.. kau buat je la kat aku kalau aku bz pon.. aku akan tulis apa2 yg patut kat kau kalau aku ada kelapangan.. aku bz la. lepas final .. cuti aku akan ada kat umah mak ayah aku.. tak de pc.. lain la kalau kat umah sewa ni.. ada pc sebijik... haa.. utk pengetahuan kau.. aku chat kat cc jer.. kat umah sewa tak de line internet..


apa lagi nak tulih yer.. mmm kau mintak pasal body aku.. aku ni boleh kata kurus laa tapi tak la kurus kering.. tinggi lebih kurang 170cm.. berat 56kg.. pinggang 27/28 inci cam tu laa.. kira slimm la aku niii.. aku ingat nak senam banyak2 biar taff sikit body aku nii tapi makan kene banyak la pulak.. tengok la cam ner..


Baca cerita nie

0 comments:

Post a Comment